Bluetooth-hoortoestellen koppelen aan iPhone - HealthyHearingClub.net (2024)

Bedien uw hoortoestel met uw iPhone

Oticon hoortoestellen via Bluetooth koppelen aan Apple iPhone

Als u weet hoe u hoortoestellen aan een iPhone koppelt, kunt u uw hoortoestellen vanaf uw telefoon bedienen. U kunt onder andere het volume van uw hoortoestel aanpassen, omgevingspresets selecteren en Live Listen inschakelen. Gebruik het menu Instellingen of de snelkoppeling Toegankelijkheid om uw hoortoestel vanaf uw iPhone te bedienen en uw voorkeuren in te stellen. U kunt dan:

 • Speel beltonen af ​​via uw aangesloten hoortoestellen
 • Kies het standaardapparaat voor het afspelen van audio
 • Gebruik uw iPhone om uw hoortoestelinstellingen aan te passen
 • Blijf naar audio luisteren via uw hoortoestellen, zelfs wanneer u wisselt tussen Apple-apparaten
 • Voer snel volume- en vooraf ingestelde aanpassingen uit op uw hoortoestel vanaf het vergrendelscherm met de Control Center-hoorknop of de toegankelijkheidssnelkoppeling

Hedendaagse hoortoestellen bieden veel meer dan alleen een beter gehoor en een uitstekende geluidskwaliteit. Met functies zoals iPhone-koppeling kunt u nu audio rechtstreeks naar uw oren streamen en uw hoortoestellen aanpassen met slechts een paar tikken op uw iPhone.

Streamen met uw FM/DM-systeem:

Als u geen hoortoestelaccessoire voor uw hoortoestellen heeft, zoals een Streamer Pro of ComPilot II, dan kunt u ook audio streamen met uw FM/DM-systeem! Elke FM/DM-systeemzender heeft een Aux-ingangspoort. Eenmaal verbonden met de hoortoestellen, kan het Aux-snoer worden aangesloten op de computer of het audioapparaat, en het andere uiteinde van het Aux-snoer wordt aangesloten op de FM/DM-systeemzender. Als je geen Aux-kabel hebt, zal deze geweldig werken:Aux-kabel van Target

Hear Indiana heeft een leenbank voor ondersteunende technologie waarmee gezinnen een FM/DM-systeem maximaal 6 weken gratis kunnen uitproberen. Voor meer informatie of informatie over een leensysteem, .

Oticon Opn Meer gemaakt voor iPhone-problemen

In mijn laatste artikel besprak ik deWidex Beyond en de problemen die het heeft met de iPhone. In deze zullen we kijken naar de Oticon Opn, die vergelijkbare problemen heeft. In feite gonzen de online forums en in het bijzonder het Apple-communityforum van het probleem. Net als bij de Widex Beyond zijn het probleem niet echt de hoortoestellen, maar de iPhone. Wat jammer is, dit is weer een geval van een fantastisch stel hoortoestellen dat in de steek wordt gelaten door een aparte technologie, net als de Widex Beyond.

Ongeveer een maand geleden werden we ons bewust van veel problemen rondomMade For iPhone-hoortoestellenen connectiviteit met de iPhone. Sindsdien hebben we de problemen onderzocht. De problemen die worden gemeld met de Oticon Opn zijn vergelijkbaar met de problemen die worden gemeld met de Widex Beyond. Alle problemen lijken verband te houden met de Bluetooth-koppeling van de hoortoestellen met de iPhone. Tijdens de overdracht van audio vanaf de iPhone, lijkt het erop dat het audiosignaal constant wordt weggelaten door het ene hulpmiddel of het lijkt erop dat het signaal zonder duidelijke reden van het ene oor naar het andere kan springen.

Scott zei echter dat hij een oplossing had gevonden en dat het hem prima leek:

Ik heb gemerkt dat het opnieuw opstarten van mijn iPhone 7plus en vervolgens het openen van de batterijcompartimenten op mijn Opn MiniRites resulteert in een goede verbinding. Ik heb gisteravond mijn iPad mini2 gekoppeld aan de MiniRites volgens dezelfde procedure. Ik gebruik de Oticon Opn app op de telefoon en de iPad.

Misschien vind je het leuk:Hoe u uzelf Amerikaanse gebarentaal leert

Eargo Neo hoortoestel

Zolang er hoortoestellen bestaan, heeft het nogal irritante ontwerp dat gemakkelijk zichtbaar is voor iedereen in de buurt, ze onaantrekkelijk gemaakt. Door het state-of-the-art ontwerp te lenen van de nieuwste set TWS-oordopjes, nog verder verbeterd met comfort en functionaliteit, is de EARGO Neo de volgende generatie hoortoestellen.

Accu:Op basis van de test van de fabrikant kan de EARGO Neo tot 7 dagen meegaan zonder dat hij hoeft te worden opgeladen. De hoortoestelhoes doet ook dienst als draadloze oplader, waardoor u de oordopjes in 6 uur volledig kunt opladen. Het wordt daarom aanbevolen om de hoortoestellen een nacht te laten opladen.

Connectiviteit:EARGO Neo is een BLE-apparaat dat de levensduur van de batterij maximaliseert en tegelijkertijd draadloze connectiviteit met mobiele telefoons en andere slimme apparaten biedt. Het hoortoestel wordt geleverd met een bijbehorende app waarmee u niet alleen door verschillende geluidsinstellingen kunt schakelen, maar ook de cloud- en app-connectiviteit gebruikt om te genieten van een gepersonaliseerde luisterervaring.

Ontwerp:De EARGO Neo richt zich diep op de visuele esthetiek die het beste past bij het hoortoestel van de moderne mens en biedt een nauwelijks zichtbare look. Het Flexi Palms-ontwerp zorgt voor een gemakkelijke luchtstroom, zelfs als het hoortoestel stevig aan de binnenkant is geplaatst, terwijl de roestvrijstalen afwerking van de hoortoestellen het duurzaam en goed gevormd maakt om ook in het oor te passen.

Wat zit er in de Widex Moment-box

Bluetooth-hoortoestellen koppelen aan iPhone - HealthyHearingClub.net (1)

Mijn levering van Widex MOMENT bevatte twee dozen met de volgende items:

 • Een paar mRIC RD-hoortoestellen in een draagtas
 • Een oplaadeenheid met een micro-USB-kabel en een USB-wandoplader
 • Schoonmaakaccessoires, twee NanoCare sets, een set Widex Easywear instant open oordopjes en een schoonmaakdoekje
 • Een Widex Remote Link-eenheid met een 3,5 mm audiokabel en een micro-USB-oplaadkabel
 • Diverse handleidingen en informatiekaarten

De zilvergrijze achter-het-oor-eenheid die ik ontving, was duidelijk gemarkeerd als een demo. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende kleuren en vormfactoren. Merk op dat alleen het achter-het-oor mRIC RD-model een oplaadbare lithium-ionbatterij bevat.

De Remote Link is optioneel. Je hebt het nodig voor een aanpassing op afstand. Maar als u uw audioloog kunt zien voor een persoonlijke gehoortest, kan hij u misschien een apparaat lenen voor uw vervolgaanpassing op afstand.

niet missen:Airpod-hoortoestelmodus

Controleer ook:Hoe God te ondertekenen in gebarentaal

Hoe u Resound hoortoestellen koppelt aan een Apple iPhone of iPad

Om het beste uit uw te halengehoorapparaten, koppel ze met je Apple iPhone of iPad zodat je hun instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

Als u niet-oplaadbare hoortoestellen heeft, moet u de batterijlade openen en sluiten.

De meeste made-for iPhone-hoortoestellenzal koppelen met uw Apple-apparaat met behulp van dezelfde of zeer vergelijkbare instructies. Dus hier is wat je moet doen als je dat hebtReSound Linx Quattrooplaadbare hoortoestellen:

 • Open de oplader en verwijder beide hoortoestellen om ze in koppelmodus te zetten.
 • Ga op je iPad of iPhone naarInstellingen > Algemeen > Toegankelijkheid.
 • Blader omhoog en selecteerMFi hoortoestellen.
 • SelecteerGN ReSound rechts en links.
 • Wacht op een pop-up die zegtPaarvoor elk van de rechter en linker hoortoestellen.
 • SelecteerPaarvoor elk van de hoortoestellen.
 • Op het scherm wordt weergegeven dat zowel het rechter als het linker hoortoestel nu gekoppeld zijn.
 • De hoortoestellen worden gekoppeld.
 • SelecteerDoorgaan.
 • Ons Widex Moment-oordeel

  Bij gebrek aan eerdere ervaring met hoortoestellen, is het moeilijk om een ​​eerlijk oordeel te vellen. Wat ik kan zeggen is dat ik een aanzienlijke verbetering van mijn gehoor opmerkte op zowel mijn zwakke als mijn sterke oor.

  Waar ik het meest van hield, was het versterken van het volume op mijn zwakke oor. Mijn gehoor kunnen instellen, voelde bijna als spelen met een Bond-gadget.

  Ik was onder de indruk van hoe snel de AI achtergrondgeluiden en externe vervormingen verwijderde. Ik vond het leuk om het geluid aan te passen aan verschillende omgevingen en activiteiten.

  Het zou geweldig zijn als het mogelijk zou zijn om wijzigingen in de standaardprogramma's die op het hoortoestel zijn geladen op te slaan of aangepaste programma's aan het hoortoestel toe te voegen. En ik wou dat Widex de draagtas en de oplader had gecombineerd. Bovendien zou een lader met een interne accu een stuk handiger zijn. Voor een prijs van maximaal achtduizend dollar per paar lijken dit redelijke kenmerken om te verwachten.

  Als u op zoek bent naar een hoortoestel, raad ik u ten zeerste aan om een ​​paar verschillende modellen te vergelijken voordat u er een kiest. Dit is een aanzienlijke investering, vergelijkbaar met een auto. Als u zich aangetrokken voelt tot superlichte, door AI aangedreven oplaadbare Bluetooth-hoortoestellen, moet u zeker een proefrit maken met de Widex MOMENT.

  We hopen dat de artikelen die we aanbevelen en bespreken je bevallen! MUO heeft gelieerde en gesponsorde partnerschappen, dus we ontvangen een deel van de inkomsten van sommige van uw aankopen. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt en helpt ons de beste productaanbevelingen te geven.

  Lees ook:Asl voor honger

  Bedien uw Mfi-hoortoestel

  U kunt uw Apple-apparaat gebruiken om omgevingsvoorinstellingen te selecteren, het volume aan te passen, Live luisteren in te schakelen en meer. Gebruik Instellingen of de snelkoppeling Toegankelijkheid om uw hoortoestel te bedienen.

  Stel voorkeuren in voor functies die u bedient met uw Apple-apparaat door naar Instellingen > Toegankelijkheid > Hoortoestellen te gaan. Tik vervolgens op Hoortoestellen.

  Beltonen spelenU kunt beltonen afspelen via aangesloten hoortoestellen.

  AudiorouteringKies het standaardapparaat voor het afspelen van audio.

  Bedien apparaten in de buurtGebruik uw Apple-apparaat om de instellingen aan te passen van hoortoestellen die zich op hetzelfde WiFi-netwerk bevinden en verbonden zijn met uw iCloud-account.

  AudiooverdrachtBlijf naar media luisteren via uw hoortoestel wanneer u wisselt tussen uw Apple-apparaten. Als uw hoortoestel bijvoorbeeld is verbonden met uw iPhone, maar u begint een film te kijken op uw iPad, schakelt het hoortoestel automatisch over naar de iPad.

  Bediening op vergrendelschermMaak snel aanpassingen aan de voorinstellingen en het volume op uw hoortoestel, rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm met de snelkoppeling Toegankelijkheid of de hoorknop van het Control Center.

  U kunt ook op de naam van uw hoortoestel tikken in Instellingen om:

  • Bekijk de verbindingsstatus
  • Pas de volumeniveaus aan voor een of beide hoortoestellen
  • Kies een audiovoorinstelling

  What Made For Iphone-hoortoestellen zijn op de markt

  Widex Bluetooth-koppeling: hoe u uw Bluetooth Widex-hoortoestellen koppelt aan uw iPhone of iPad

  Hieronder vindt u een lijst met hoortoestellen die beschikbaar zijn in de branche die Made for iPhone is. Aan de andere kant proberen we deze lijst te bewerken zodra er nieuwe producten worden uitgebracht.

  • Phonak-hoortoestellen voor iPhone-telefoon:PhonakVirto Zwart/ Phonak / Phonakparadijs
  • Starkey hoortoestellen voor iPhone telefoon:Starkey LivioEdge-AI/ Ster sleutelLivio Al/ Ster sleutelHalo
  • Oticon hoortoestellen voor iPhone telefoon:OticonOp S/OticonOpn/OticonHij/OticonMeer
  • Signia hoortoestellen voor iPhone telefoon:TekensActieve professional/ Tekens/ TekensStyletto X/ TekensXperience/ TekensPuur X/ TekensNxBereik
  • Bernafon hoortoestellen voor iPhone telefoon:Aan de telefoonAlfa/ Aan de telefoonEsts/ Aan de telefoonNul/ Aan de telefoonLeox
  • Unitron hoortoestellen voor iPhone telefoon:EenheidBlu/ Unitron OntdekkenVolgende
  • Resound hoortoestellen voor iPhone telefoon:WeerklinkenSleutel/ WeerklinkenEEN/ Resound LiNXQuatro
  • Widex hoortoestellen voor iPhone telefoon:WidexMoment/ WijdexOproepen

  Compatibiliteit met de Bluetooth iPhone-app van Signia-hoortoestellen

  Draait met de iOS-versie 12.0 of hoger.

  Lees ook:Babygebarentaal hongerig

  Zijn Bluetooth-hoortoestellen veilig

  Naarmate hoortoestellen intelligenter en verbondener worden, kunt u zich afvragen of al deze Bluetooth-golven wel veilig zijn. U kunt uitstekend onderzoek lezenhier, maar het korte antwoord is ja, hoortoestellen met Bluetooth zijn erg veilig. Het vermogen dat de apparaten uitstralen is ongeveer een duizendste van het vermogen dat we ontvangen als we telefoneren.

  Met andere woorden, u zou ongeveer 1.000 hoortoestellen moeten dragen om hetzelfde effect te krijgen als uw mobiele telefoon.

  Iphone Bluetooth-connectiviteit en compatibiliteit zonder mobiele apps

  Vrijwel iedereen die een telefoon heeft, heeft een smartphone en daarom is het alleen maar passend dat hoortoestelmerken hun technologie in hun apparaten hebben aangepast om de smartphone in hun functieset op te nemen.

  Sinds de lancering van de iPhone 5 heeft Apple zich ook toegelegd op het niet alleen accommoderen van hoortoestellen met Bluetooth-technologie, maar ook het toevoegen van unieke systeemvoorkeuren die hoortoesteldragers kunnen gebruiken om hun hoortoestel via hun iPhone toe te passen.

  iPhone-apps

  Apple heeft nu veel opties voor hoortoesteldragers om te gebruiken met hun iPhone-smartphones, zodat u de instellingen van uw hoortoestel op afstand kunt aanpassen met één druk op de knop. Aanpassingen zoals volume, frequentie, batterijniveau, zorg op afstand met uw plaatselijke audicien en nog veel meer. Bekijk enkele van de meest populaire iPhone-apps voor hoortoestellen verderop op de pagina.

  Lees ook:Hoortoestellen Iphone 6

  Bluetooth-hoortoestellen voor iPhone-aanbeveling

  Oticon More 1 Hoortoestellen

  Oticon More 1 hoortoestellengeeft je toegang om verbinding te maken met de wereld zonder dat je een streamer nodig hebt - of dat nu het streamen van geluid vanaf je tv is, naar muziek luisteren of chatten via de telefoon. Met hun ON-app kun je het volume aanpassen, van programma wisselen en de levensduur van je batterij controleren, allemaal met één druk op de knop, en ook rustgevende geluiden afspelen om tinnitussymptomen te beheersen.

  Soundtastic Aria Bluetooth-hoorversterker

  Bluetooth-hoortoestellen koppelen aan iPhone - HealthyHearingClub.net (2)

  Beweren dezelfde kwaliteit van gehoorverbetering en audiokwaliteit te bieden bij het gebruik van mobiele telefoons als de uber-premiummerken, hier komt Soundtastic Aria. Ondersteund door een kanaalcompressieprocessor en Bluetooth-connectiviteit biedt dit hoortoestel voor iPhone een scala aan functies voor een lage prijs.

  Accu:Hoewel je bij het Aria hoortoestel voor iPhone een draagtasje krijgt, wordt er standaard een niet-oplaadbare batterij meegeleverd. Met een kilometerstand van ongeveer 150+ uur na één keer opladen, krijgt u er een batterijverwijderingstool bij voor gebruiksgemak.

  Connectiviteit:Afgezien van directe connectiviteit met mobiele apparaten via Bluetooth, maakt de Aria Connect mobiele app het gemakkelijker om geluidsprofielen te creëren die geschikt zijn voor jouw unieke oren. 4 verschillende programmamodi die geschikt zijn voor verschillende soorten gehoorproblemen, maken het mogelijk om omgevingsgeluiden op te vangen en achtergrondgeluiden te verminderen.

  Ontwerp:Verkrijgbaar in de klassieke beige en zilveren kleurenschema's om uit te kiezen, het standaard ontwerp zorgt voor een comfortabele pasvorm. Ondanks de lagere prijs in vergelijking met andere op de lijst, biedt de Soundtastic Aria een eersteklas bouwkwaliteit en goede pasvorm.

  Bediening:Met een fysieke knop op het hoortoestel, samen met de mobiele app, kunt u schakelen tussen de 4 situationele instellingen.

  Mis het niet:Honger in gebarentaal

  Hoortoestellen Bluetooth Iphone

  Er is een enorm verschil tussen Made for iPhone-hoortoestellen en Made forAndroidhoortoestellen, aangezien Made for iPhone-hoortoestellen zijn gemaakt en ontwikkeld om naadloos samen te werken met het unieke besturingssysteem van Apple. Ze maken rechtstreeks verbinding met Apple-telefoons en andere apparaten zonder streamer of tussenapparaat. Waardoor u hoogwaardige audio van elektrische apparaten rechtstreeks in uw hoortoestellen en beide oren krijgt.

  Geen iPhone? Hier zijn enkele snelle links naar andere Bluetooth-hoortoestellen:

  Andere Oticon hoortoestellen en smartphone-compatibiliteit

  Hieronder vindt u een lijst met Oticon-hoortoestellen die zijn gemaakt voor iPhone, iPad en iPod touch en ook compatibel zijn met Android-apparaten.

  Zoals:Oticon More, Oticon Opn S, Oticon Xceed, Oticon Ruby, Oticon Opn en Oticon Siya.

  Een paar dingen om te onthouden:

  • Oticon Opn-hoortoestellen hebben firmware 6.0 of hoger nodig om HearingFitness te kunnen gebruiken.
  • Oticon More, Siya en Oticon Ruby hoortoestellen hebben firmware 1.0 of hoger nodig.
  • Oticon Opn S-hoortoestellen hebben firmware 7.0 of hoger nodig om HearingFitness te kunnen gebruiken.
  • Oticon Xceed hoortoestellen hebben firmware 8.0 of hoger nodig.

  Met betrekking tot de RemoteCare-app:

  • Oticon Opn hoortoestellen hebben firmware 6.0 of later nodig.
  • Oticon Opn S hoortoestellen hebben firmware 7.0 of later nodig.
  • Oticon Xceed hoortoestellen hebben firmware 8.0 of hoger nodig.
  • Siya en Oticon Ruby hoortoestellen hebben firmware 1.0 of later nodig.

  Misschien vind je het leuk:Warm kompres voor oorpijn

  Wat als mijn hoortoestellen geen verbinding kunnen maken

  Een streamer koppelt uw mobiele telefoon aan uw hoortoestellen.

  Maak je geen zorgen als je hoortoestel geen functie heeft voor direct streamen van je smartphone naar je hoortoestellen.Fabrikantenvan de draadloze hoortoestellen heeft lang geleden een slimme oplossing bedacht om toegang te krijgen tot deze heersende draadloze standaard. Draadloze hoortoestellen kunnen compatibele luisterhulpmiddelen gebruiken, vaak genoemdslingers, om een ​​communicatieverbinding tot stand te brengen tussen de draadloze technologie in de hoortoestellen en elk Bluetooth-apparaat.

  De draadloze hoortoestellen kunnen worden gekoppeld met de streamer, waarna de streamer kan worden gekoppeld met externe apparaten. Als alles is ingesteld, pikt de streamer het Bluetooth-signaal van bijvoorbeeld je telefoon op en stuurt het naar je hoortoestel via een FM-signaal of een elektromagnetisch veld, afhankelijk van het ontwerp van de fabrikant. Gewoonlijk wordt de streamer om de nek gedragen of in een zak gestopt voor handsfree bediening. Praat met uw audicien over de beste streameroptie voor u.

  Nieuwe kanalen om te socialiseren

  Starkey Bluetooth-koppeling: hoe u uw Bluetooth Starkey Livio-hoortoestellen koppelt aan uw iPhone

  Je bent niet alleen. De meeste mensen met gehoorverlies vinden het moeilijk om om te gaan met mensen die maskers dragen of sociale afstand nemen.

  Het leven hoeft echter niet somber te zijn op sociaal vlak.

  Met Bluetooth-hoortoestellen kunt u uw audio streamen naar toepassingen voor videoconferenties. Zoom, Skype, Facebook Messenger en Google Hangouts maken ook groepsvideochats vanaf elke computer mogelijk. Als je een Mac of een iPhone hebt, is FaceTime een andere optie om te socialiseren. En deze kleine lijst krast alleen maar aan de oppervlakte.

  De belangrijkste ingrediënten voor al deze zijn een computer en een internetverbinding. Door uw Bluetooth-hoortoestellen met een computer te verbinden, opent u een wereld van communicatie. Tuurlijk, het is gemakkelijk genoeg om te typen, maar als je elkaar visueel kunt zien terwijl je aan het praten bent, kun je je beter voelen alsof je in dezelfde kamer zit met je dierbaren.

  Controleer ook:Jezelf gebarentaal aanleren

  Wat u moet doen als uw Made For Iphone-hoortoestellen niet met uw iPhone kunnen worden gekoppeld

  Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw apparaten, kunt u deze stappen voor probleemoplossing proberen.

  Zorg ervoor dat uw software up-to-date is

  Stap 1: Ga naar uw instellingen vanaf het startscherm.Stap 2: scrol omlaag en tik op Algemeen.Stap 3: Selecteer Software-update. Alle beschikbare updates verschijnen op dit scherm.

  Controleer op software-updates

  Controleer connectiviteit

  Stap 1: Zet uw telefoonscherm in de slaapstand door op de knop aan de rechterkant of bovenkant van uw telefoon te tikken, afhankelijk van het model.Stap 2: Tik na vijf seconden nogmaals op de knop.Stap 3: Open het controlecentrum door naar beneden te vegen vanuit de rechterbovenhoek van het scherm of door omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm .Stap 4: Als uw apparaat is verbonden, ziet u de naam naast AirDrop.

  Stap 5: Als je je apparaatnaam hier niet ziet, ga dan naar Instellingen en tik op Bluetooth. Wacht een paar seconden op dit scherm. Controleer dan nogmaals het controlecentrum.

  Bluetooth-hoortoestellen koppelen aan iPhone - HealthyHearingClub.net (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Kimberely Baumbach CPA

  Last Updated:

  Views: 5827

  Rating: 4 / 5 (61 voted)

  Reviews: 92% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Kimberely Baumbach CPA

  Birthday: 1996-01-14

  Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

  Phone: +3571286597580

  Job: Product Banking Analyst

  Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

  Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.