Hoe u Resound -hoortoestellen aanpast - HealthyhearingClub.net (2024)

Gemaakt voor iPhone -hoortoestellen

Resound Smart 3D en Resound Smart Apps: hoe u het volume aanpast

Een van de grootste en belangrijkste recente ontwikkelingen in de technologie van hoortoestellen is de mogelijkheid om ze rechtstreeks met uw smartphone te verbinden.Sommige hoortoestellen die bekend staan voor iPhone -hoortoestellen, stelt u in staat om uw hoortoestel via Bluetooth aan te sluiten via Bluetooth, waardoor u oproepen rechtstreeks via het hoortoestel kunt beantwoorden, muziek kunt streamen en instellingen kunt aanpassen.

Om te beginnen zijn hier de aanwijzingen om uw hoortoestellen te koppelen aan uw iPhone, en eenLijst met apparaten en hun compatibiliteitsbeoordelingen van het hoortoestel.

 • Launchde instellingen -app vanuit uw startscherm.
 • KraanOver toegankelijkheid.
 • KiezenHoorzittingen onder het gehoorgedeelte.
 • DichtbijDe batterijdeuren op uw gehoorapparaat en uw iPhone zoeken naar uw gehoorapparaat.
 • Tik op de naamvan uw gehoorapparaat onder MFI -gehoorapparaten.
 • Tik op paardenWanneer u het koppelingsverzoek op het scherm ziet.Als u twee gehoorapparaten hebt, krijgt u twee verzoeken.
 • Zodra het koppelen is voltooid, kunt u uw hoortoestellen gebruiken met uw iPhone.
 • Apple heeft ook eenGehoorcontrole functiedie snel toegankelijk zijn in deControle Centrum.

  Voor gehoorapparaten die aan een iPhone zijn gekoppeld, kunt u met deze functie snel en gemakkelijk het volume van het gehoorapparaat aanpassen of de gevoeligheid wijzigen.

  Hoe u veel voorkomende problemen kunt oplossen in de Resound -app

  14 mei 2020 |Gehoorverlies,,Patiëntbronnen,,Technologie|

  Tijdens de recente Covid-19-crisis worden we meer afhankelijk van technologie dan ooit tevoren.Hier bij Sound Audiology en hoortoestellen zijn we zo blij dat we onze patiënten de mogelijkheid kunnen bieden om vrijwel toegang te krijgen tot de gehoorgezondheidszorg, via onze Teleaudiology AppoStment Service, genaamdSound Horing Cloud.Om toegang te krijgen tot deze virtuele afspraken, moeten patiënten bepaalde functies kunnen gebruiken die voor hen beschikbaar zijn, zowel met hun gehoorapparaten als hun videogesprongtechnologie.We hebben gehoord dat sommige patiënten problemen hebben met het combineren van hun hoortoestellen met hun telefoons of andere apparaten.We hebben ook gehoord dat mensen problemen ondervinden met draadloze streaming en telefoontjes.Onze excuses voor het ongemak.We wilden grondige instructies geven om deze problemen aan te pakken en u te helpen zelfverzekerd te zijn bij het gebruik van deze ongelooflijke technologie.

  Bluetooth is vandaag geavanceerde technologie

  Bluetooth-technologie bij hoortoestellen heeft het draagervaring van het gehoorapparaat sterk verhoogd en gehoorapparaten kunnen verdubbelen als zeer gepersoonaliseerde, aangepaste audio-apparaten.Het is een voorbeeld van het gebruik van draadloze hoortoesteltechnologie van vandaag op een slimme manier die echt gemak biedt voor dragers van hoortoestel.

  Om uw hoortoestellen te gebruiken om verbonden te blijven met uw netwerk van vrienden en familie en al uw nieuwste audio -apparaten, praat u met uw hoorzittingszorgprofessional over draadloze hoortoestellen, Bluetooth -streaming en gemaakt voor iPhone -hoortoestellen.Wil je upgraden?Gebruik onze map om te vindenhoorapparaten bij u in de buurt.

  Mis niet:Gebarentaal sorry

  Betaalt Medicare voor gehoorapparaten

  Een gehoorexamen om te bepalen of u gehoorverlies heeft, wordt gedekt door Medicare Deel B, als het door uw arts wordt besteld.Deze hoortest helpt u erachter te komen of u een gehoorapparaat nodig hebt.Noch Medicare deel A of Medicare deel B zal echterdekken de kosten van uw gehoorapparaten.Originele Medicare biedt geen dekking voor routinematige hoortests, fittingen of aanpassingen, beide

  Sommige Medicare Advantage -plannen bieden echter wel dekking voor hoortoestellen.Als u niet bekend bent met Medicare Advantage -plannen, zijn dit alternatieve manieren om Medicare -dekking te ontvangen via particuliere verzekeringsmaatschappijen, in plaats van Medicare deel A en B.

  TerwijlMedicare Advantage -plannenKan aanvullende diensten aanbieden, zoals visie, tandheelkundige of gehoorvergoeding, u kunt beperkt zijn tot een lokaal dekkingsgebied.

  Problemen oplossen 24 GHz Bluetooth -verbindingen

  Hoe u Resound -hoortoestellen aanpast - HealthyhearingClub.net (1)
  • Controleer de compatibiliteitslijsten van de fabrikant om ervoor te zorgen dat uw apparaat wordt ondersteund.Zie Widex -compatibiliteitslijst.
  • Controleer gemeenschappelijke fouten dubbel:
  • Zijn de hoortoestellen binnen het bereik?
  • Zijn de batterijen van het hoortoestel fris?
 • Als je nog steeds problemen hebt met verbindingVliegtuigmodus.
 • Schakel Wi-Fi-verbindingen uit om signaalverkeer naar het apparaat te minimaliseren.
 • Ga naarInstellingen> Toegankelijkheid> HoorzittingenofInstellingen> Bluetoothom de hoortoestellen te vergeten en opnieuw aan te sluiten.
 • Schakel de telefoon in en zet hem dan weer aan.
 • Lees ook:Gebarentaal voor kak

  Je vindt het misschien leuk:Hoorapparaten in het Spaans

  De Resound Smart 3D -app

  De Resound -app converteert uw smartphone in een afstandsbediening voor uw hoortoestellen.U kunt de details van uw geluidservaring direct en draadloos aanpassen, inclusief het volume, de pitch en het programma met behulp van de app, die compatibel is met Apple- en Android mobiele apparaten.Alle volgende functies zijn inbegrepen:

  Hoe betaalbaar hoortoestellen te vinden

  Hoortoestellen zijn duur.Zelfs gerenommeerde bedrijven die goedkope hoorapparaten produceren, brengen ongeveer $ 200 per oor in rekening voor analoog en $ 400 per oor voor digitaal.Mdhearingaid, verkoopt bijvoorbeeld goedkope hoortoestellen met zijn analoge pro-model geprijsd rond $ 199 per oor en zijn digitale luchtmodel vanaf $ 399 per oor.

  Voordat u een goedkopere model koopt, controleert u de kleine lettertjes.Sommige retailers en online distributeurs adverteren goedkope hoortoestellen, maar ze verkopen eigenlijk persoonlijke geluidsversterkingsproducten, die geluid versterken, maar ze bieden niet hetzelfde niveau van ondersteuning als een hoortoestel.

  Hoortoestellen worden meestal verkocht via een audioloog of big-box retailer zoals Costco.U kunt echter ook online goedkope hoortoestellen online vinden via direct-tot-consumentenbedrijven zoalsMdhearingaid,,Levendig, ofOorgo, die hun eigen apparaten rechtstreeks aan consumenten produceren en verkopen.

  Als u een duurder gehoorapparaat wilt dat alleen via een audioloog wordt aangeboden, kunt u kopen via een hoorapparaten van hoge kwaliteit zoals Phonak en Signia, maar tegen een lagere kosten.U werkt nog steeds samen met een lokale audioloog om te worden gemonteerd en opgezet met uw apparaat, maar het bedrijf vergemakkelijkt het bestel- en aankoopproces met de hoorzittingsprovider, die u mogelijk honderden dollars bespaart.

  Mis niet:Poep gebarentaal

  Controleer uw MFI -gehoorapparaat

  U kunt uw Apple -apparaat gebruiken om omgevingsvoorinstellingen te selecteren, het volume aanpassen, live luisteren aanzetten en meer.Gebruik instellingen of de snelkoppeling om uw gehoorapparaat te regelen.

  Stel voorkeuren in voor functies die u met uw Apple -apparaat bestuurt door naar Instellingen> Toegankelijkheid> Hoorzittingsapparaten te gaan.Tik vervolgens op het horen van apparaten.

  Speel RingtonesU kunt beltonen spelen via verbonden hoorapparaten.

  AudiomoutingKies het standaardapparaat voor het afspelen van audio.

  Controle in de buurt van apparaten in de buurtGebruik uw Apple -apparaat om de instellingen van gehoorapparaten aan te passen die zich op hetzelfde wifi -netwerk bevinden en verbonden zijn met uw iCloud -account.

  AudioverhandelingBlijf naar media luisteren via uw gehoorapparaat wanneer u schakelt tussen uw Apple -apparaten.Als uw gehoorapparaat bijvoorbeeld is aangesloten op uw iPhone, maar u begint een film op uw iPad te bekijken, schakelt het gehoorapparaat automatisch over naar de iPad.

  Controle op vergrendelschermMaak snel vooraf ingestelde en volume -aanpassingen op uw gehoorapparaat direct vanaf het vergrendelingsscherm met de snelkoppeling van de toegankelijkheid of de hoorzitting van de controlecentrum.

  U kunt ook tikken op de naam van uw gehoorapparaten in instellingen om:

  • Bekijk de verbindingsstatus
  • Pas de volumeniveaus aan voor een of beide gehoorapparaten
  • Kies een audio -preset

  Modellen beschikt over prijzen en beoordelingen

  Hoe u Resound hoortoestel aansluit op afstandsbediening

  Abram Bailey, aud

  Weerklinkenis het vlaggenschipmerk van GN -hoorzitting, 's werelds vierde grootste fabrikant van premiumgehoorapparaten.Met hoofdkantoor inDenemarken, GN -hoorzitting is een dochteronderneming van GN -winkel Nord als, een holdingmaatschappij opgericht in 1869 als een telegraafbedrijf.GN is nu een van de"Big-Five" fabrikantendie meer dan 80 procent van de wereldwijde markt voor gehoorapparaten beheersen.Een andere divisie, GN Audio, brengt de populaire Jabra -oordopjes en andere headsets op de markt.GN Group heeft momenteel meer dan 5.500 werknemers en verkoopt zijn hoortoestellen via een wereldwijd netwerk van gehoorprofessionals in meer dan 100 landen wereldwijd.

  2008:

  Controleer ook:Hoe je phonak -compilot kunt koppelen

  Hoe u veel voorkomende problemen kunt oplossen met de Resound Smart 3D -app

  Gehoorapparaten,,Patiëntbronnen,,Technologie,,Tele -audiologie

  In 2020 lanceerde het horen thuis een telehealth -service genaamdToegang tot video -audiologiezorg.Tijdens een AVA Care -afspraak heb je een videobediening met je hoorzittingszorg -professional via een computer, smartphone of tablet.

  Thuis horen plaatst mensen over de winst Ava Care is een service voor iedereen.U hoeft geen bestaande patiënt te zijn om een eerste consult te plannen met Ava Care.

  Ook als uwgehoorapparatenzijn compatibel met de Resound Smart 3D -app, uw gehoorspecialist kan ze op afstand aanpassen met behulp van de Apps Resound Assist -functie.

  We hebben deze probleemoplossingsgids samengesteld om de meest voorkomende problemen aan te pakken die gebruikers met de app hebben.

  Waarom zijn mijn resound hoortoestellen niet combinatie met mijn Apple -apparaat?

  • Schakel uw hoortoestel uit.
  • Verwijder en vervang uw batterij of plaats een nieuwe batterij.
  • Laat de batterijkeur open,Dus het hoortoestel gaat niet aan.
  • Plaats oplaadbare hulpmiddelen in hun laadkast en zorg ervoor dat ze dat zijnMinimaal 20% in rekening gebracht voordat u bent gekoppeld.
  • Zet Bluetooth aanin deControle Centrumvan uw Apple -apparaat.
  • Klik opInstellingen, en danAlgemeen, en danToegankelijkheidop uw apparaat.
  • KraanMFI gehoorapparaten.
  • Sluit de deur van de batterij of verwijder oplaadbare hulpmiddelen uit hun behuizing, zodat uw Apple -apparaat ze vindt.
  • Tik op de naam van uw hoortoestel wanneer deze op het apparaatscherm verschijnt.
  • KraanPaar.Als u twee hoortoestellen hebt, wordt u gevraagd om twee keer te paren.
  • Plaats vervolgens uw hoortoestellen in en wacht om 6 piepjes en een rimpel toon te horen of wacht minstens 120 seconden voor het koppelen om te authenticeren.
  • Zodra het koppelen is voltooid, het woordVoltooidWordt naast de naam van uw hoortoestellen op het apparaat verschijnt en de naam wordt blauw.
  • Open jeResound -appOm de koppeling te bevestigen.
  • Start vervolgens uw hoorapparaten opnieuw op door de batterijkeur te openen en te sluiten of ze in de lader te plaatsen en vervolgens te verwijderen.
  • KraanDoorgaan.U bent nu gekoppeld aan uw apparaat en de Resound -app.

  Mis niet:Hoe u Signia -gehoorapparaten opstelt

  Resound Linx2 7 hoortoestellen

  Resound Linx2 7 is een premium gehoorapparaat voor mensen die aanzienlijke hoeveelheden tijd doorbrengen in matige luisteromgevingen.Het levert uitgebreide ear-tot-ear communicatievoordelen, gemaakt voor iPhone-connectiviteit en slimme resoundtechnologieën voor ruimtelijk bewustzijn en moeiteloze spraakherkenning in complexe luistersituaties.

  De Linx -gehoorapparaten

  Hoe u Resound -hoortoestellen aanpast - HealthyhearingClub.net (2)

  De GN Resound Linx -familie is een drie -model BTE -familie van gehoorapparaten.Stel je voor dat alles wat je hoort levendig en natuurlijk is.Stel je een spraak voor die duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is.Stel je voor dat je draadloze stereo -hoofdtelefoon voor je iPhone® bent die toevallig je hoortoestellen zijn.Je bent pas net begonnen met het voorstellen van Resound Linxtm.Verbind rechtstreeks met wie en waar je van houdt via je iPhone, iPad en iPod Touch.Geniet van hoge kwaliteit geluid via uw hoortoestellen die ook draadloze stereo -hoofdtelefoon zijn.De meeste mensen zijn echt weggeblazen met het gemak, de stabiliteit en de kracht van de GN Resound Linx.Gemaakt voor de iPhone is gearriveerd en het levert echt op.

  Lees ook:Hoe je sorry zeg in gebarentaal

  Hoe u de audiobalans op iPhone of iPad kunt besturen

  Als je niet zo goed in één oor hoort, kun je de audiobalans schakelen zodat het luider aan één kant is.Hier is hoe:

 • Lanceer deInstellingen -appvan uw startscherm.
 • Tik opToegankelijkheid.
 • KiezenAudio/visual.
 • Tik op en sleep hetschuifregelaardat verschijnt aan het einde van deGehoorsectie.Dit zal de audio tussen de rechter- en linkerkanalen verplaatsen.

 • Een briljante geluidservaring

  De volgende stap voorwaarts in de technologie van hoortoestel.

  Resound Linx Quattro-hoortoestellen bieden een 360-graden gehoorervaring in een pakket dat slimmer, kleiner en meer verbonden is.Maak verbinding met uw telefoontjes, muziek en media en geniet van opladen, flexibele instellingen en de volledig aangepaste begeleidende app, Resound Smart 3D.Linx Quattro is de perfecte optie voor bijna alle niveaus van gehoorverlies en alle levensstijl.

  Aanbevolen lezen:Dr. Lano ent New Braunfels

  De verso aangepaste RM -modellen

  De RM- of externe microfoonstijl van hoortoestel is exclusief om weer te klinken.Het unieke ligt in het ontwerp, Resound heeft de microfoon uit het hoortoestel naar de bovenkant van je buitenoor verplaatst.Waardoor het geluid kan ontvangen zoals je oor doet.De line -up wordt geleverd in drie modellen en de meeste hebben de optie om bedieningselementen op te nemen voor het wijzigen van instellingen.

  Met de behuizing in het oor en de microfoon in de rand van het oor worden ze bijna onzichtbaar.De modellen zijn geschikt voor mensen met mild tot ernstig gehoorverlies

  Verbinding maken met een Android -telefoon

  Hoe je een hoortoestelfilters en koepels kunt wijzigen

  Volg deze stappen om uw hoortoestellen te koppelen aan uw Android -telefoon.

 • Zorg ervoor dat u een nieuwe batterij in uw hoortoestel hebt, maar laat de batterijdeuren open zodat deze niet wordt ingeschakeld.
 • Als u de app al hebt gedownload die specifiek is voor uw hoortoestellen, heeft uw app mogelijk een koppelingsfunctie die u zal doorlopen door verbinding te maken met uw telefoon.Als u de app niet hebt gedownload, zie hieronder voor links naar de apps in Google Play®.
 • Ga op uw telefoon naar instellingen en vervolgens Bluetooth en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld.
 • Sluit de batterijkeur om uw hoortoestel op te schakelen, zodat uw Android -telefoon deze kan detecteren.
 • Probeer vervolgens de app te starten om u te helpen met de installatie.
 • Ga voor handmatige instellingen naar de Bluetooth -instellingen en zoek naar de naam en het modelnummer van uw hoortoestel.Het zou onder gepaarde apparaten moeten verschijnen.
 • Tik op de naam van het gehoorapparaat om de verbinding met elk hoortoestel te voltooien.
 • Aanbevolen lezen:Heb je honger in gebarentaal

  Nieuwe functies en app -upgrades

  De bedrijvenAlle toegang tot directionaliteitis ontworpen om de directionele microfoonpatronen automatisch aan te passen op basis van de omgeving en nog steeds de geluiden om hen heen te controleren.In luidruchtiger situaties maakt alle toegangs directionaliteit gebruik van de nieuwe binaurale verbinding van het bedrijf om een sterkere, meer gerichte balk voor geluiden voor de voorkant te creëren.

  Een andere recente toevoeging, exclusief voor de ene is de nieuw gelanceerdeGezichtsmaskerprogramma.Dit nieuwe programma is ontworpen om te helpen bij het compenseren van de spraakfrequenties die worden gedempt door gezichtsmaskers en kunnen worden toegevoegd aan de lijst met hoortoestelprogramma's.Het nieuwe programma kan zelfs op afstand worden toegevoegd door de hoorprofessional, met behulp van het bedrijfResound Assist LiveTelehealth -platform.

  Een nieuwe Ultra Focus -instelling is nu beschikbaar in de Smart 3D -app van het bedrijf.Dit is een door de gebruiker geactiveerde functie via de app waarmee u de focus van de microfoons vooraan kunt beperken tot een persoon die spreekt.

  We vonden dat deze nieuwe Ultra -focusfunctie behoorlijk effectief was in het focussen op de spreker vooraan, terwijl we ook niet substantieel de hoorbaarheid van de drager verminderden.

  Volgens het bedrijf wordt de ultra -focusinstelling bereikt door de spraakfrequenties te gebruiken voor gerichte directionaliteit en de hoge en lage frequenties om de omgeving te controleren, ze kunnen spraak horen en toch ruimtelijke signalen van de zijkanten en rug behouden.

  Net als de Quattro ervoor, biedt de Resound One directe audiostreamingmogelijkheden voor iPhone en.

  Hoe u uw gehoorapparaten kunt verbinden met uw smartphone

  Veel van de hoortoestellen van vandaag kunnen worden gekoppeld aan uw iPhone of Android mobiele telefoon.Hiermee kunt u het volume regelen, uw geluidsvoorkeuren aanpassen en specifieke gehoorprogramma's selecteren voor verschillende omgevingen.Naast het geven van volledige controle over de manier waarop u hoort, kunnen veel compatibele smartphonegehoorapparaten het volgende doen

  • Stream oproepen en luister rechtstreeks naar muziek vanaf je telefoon
  • Bewaar een gehoordagboek, controleer de levensduur van de batterij en krijg ondersteuning op afstand
  • Gebruik geavanceerde functies zoals taalvertaling, gezondheidsmonitoring en valdetectie

  Verbinding maken met uw hoortoestellen hangt af van het model van uw hoortoestellen en uw smartphone.Voor uw gemak schetsten we de stappen die u moet nemen om uw hoortoestellen te verbinden met uw iPhone of Android mobiele telefoon.

  Lees ook:Clearflex hoortoestellen

  Controleer ook:Kan uitdroging veroorzaken dat rinkelen in de oren

  Innovatieve wereldwijde gehooroplossingen

  Met Resounds Linx 3D hoort u meer dan u ooit voor mogelijk had gehouden.Van het volgen van spraak in lawaai tot het horen van alle subtiele geluiden in uw luisteromgeving, u zult levendig geluid ervaren.Met surround sound heb je 360 graden geluid en kun je je concentreren op spraak, zelfs als je niet tegenover de persoon wordt geconfronteerd.Samen met ruimtelijke zin technologie en binaurale directionaliteit, zul je genieten van duidelijk en natuurlijk gehoor zoals nooit tevoren.Net als Resounds andere gemaakt voor iPhone -apparaten, heeft de Linx 3D ook moeiteloos streaming en volledige controle over uw apparaten met behulp van de Resound Smart 3D -app.U kunt discreet veranderen tussen programma's en instellingen, horen hoe u wilt en zelfs uw hoortoestellen vinden als u ze misplaatst hebt.

  Een comfortabel en natuurlijk geluid in alledaagse omgevingen

  Hoe u Resound -hoortoestellen aanpast - HealthyhearingClub.net (3)

  Het is allemaal goed en een goed gehoorapparaat met een aantal coole apps en hippe functies, het echte bewijs van de pudding is hoe goed je kunt horen als je je dagelijkse leven voortzet.

  Het eerste wat ik over de GN Quattro zal zeggen, is: Ik heb door de jaren heen veel gehoorapparaten gedragen, gemonteerd door veel verschillende mensen en dit is de enige keer dat ik ooit helemaal blij ben geweest met het hoortoestel na de eerste fitting!Meestal ga ik terug om het hoortoestel een aantal keren te zien om dingen te tweaken en afgestemd te krijgen totdat ik blij ben met het geluid met de Quattro alles is de eerste keer goed, wat ik denk dat het eigenlijk een grote overwinning is voor Resound en Amerikaanse patiënten als mensen gewend zijn aan dingen die alleen maar aan de hand zijn, je bent gewoon klaar om je te kopen en ze zijn gewoon klaar om je te kopen en ze zijn gewoon klaar om je te kopen.Dat zal niet voor iedereen gebeuren, omdat de hersenen van mensen moeten wennen aan het horen van nieuwe geluiden en dat kan tijd kosten, maar ik noem het hier als een primeur voor mij.

  GN Resound zegt dat de Quattro biedtMeer lagen geluidEn ik denk niet dat dat een inactieve opschepper is.Ik heb gemerkt dat stemmen en muziek beide meer details hebben, dit maakt stemmen natuurlijk gemakkelijker te begrijpen.

  Wat ik dacht dat ik in deze review zou doen, is het horen van gehoorgerelateerde problemen die ik heb en praten over hoe de Quattro me helpt met die problemen.

  Hyperacusis en ruisvermindering

  Muziek

  Aanbevolen lezen:Hoe compilot te koppelen aan hoortoestellen

  Hoe u Resound -hoortoestellen aanpast - HealthyhearingClub.net (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Fr. Dewey Fisher

  Last Updated:

  Views: 5469

  Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Fr. Dewey Fisher

  Birthday: 1993-03-26

  Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

  Phone: +5938540192553

  Job: Administration Developer

  Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

  Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.