Hoe verbind ik mijn hoortoestellen met mijn iPhone - HealthyHearingClub.net (2024)

Bedien uw Mfi-hoortoestel

Starkey Bluetooth-koppeling: hoe u uw Bluetooth Starkey Livio-hoortoestellen koppelt aan uw iPhone

U kunt uw Apple-apparaat gebruiken om omgevingsvoorinstellingen te selecteren, het volume aan te passen, Live luisteren in te schakelen en meer. Gebruik Instellingen of de snelkoppeling Toegankelijkheid om uw hoortoestel te bedienen.

Stel voorkeuren in voor functies die u bedient met uw Apple-apparaat door naar Instellingen > Toegankelijkheid > Hoortoestellen te gaan. Tik vervolgens op Hoortoestellen.

Beltonen spelenU kunt beltonen afspelen via aangesloten hoortoestellen.

AudiorouteringKies het standaardapparaat voor het afspelen van audio.

Bedien apparaten in de buurtGebruik uw Apple-apparaat om de instellingen aan te passen van hoortoestellen die zich op hetzelfde WiFi-netwerk bevinden en verbonden zijn met uw iCloud-account.

AudiooverdrachtBlijf naar media luisteren via uw hoortoestel wanneer u wisselt tussen uw Apple-apparaten. Als uw hoortoestel bijvoorbeeld is verbonden met uw iPhone, maar u begint een film te kijken op uw iPad, schakelt het hoortoestel automatisch over naar de iPad.

Bediening op vergrendelschermMaak snel aanpassingen aan de voorinstellingen en het volume op uw hoortoestel, rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm met de snelkoppeling Toegankelijkheid of de hoorknop van het Control Center.

U kunt ook op de naam van uw hoortoestel tikken in Instellingen om:

 • Bekijk de verbindingsstatus
 • Pas de volumeniveaus aan voor een of beide hoortoestellen
 • Kies een audiovoorinstelling

Hoe werkt de aanpassing op afstand

Hoortoestellen kunnen out-of-the-box functioneren, maar ze zullen niet goed klinken. U moet naar een audioloog gaan om de instellingen aan te passen aan uw gehoorvermogen en persoonlijke voorkeuren.

Ervan uitgaande dat u een gehoortest heeft ondergaan en een arts u een hoortoestel heeft aanbevolen, gaat u doorgaans naar uw audioloog voor een persoonlijke aanpassing van het hoortoestel, inclusief metingen van uw oren. Tijdens de pandemie zijn veel audiologen echter overgestapt op aanpassingen op afstand en vertrouwen ze op software voor hun metingen. Voor mijn demo heb ik zo'n aanpassing op afstand ingepland.

Ter voorbereiding van de afspraak installeerde ik de Widex REMOTE CARE-app op mijn telefoon, plugde beide uiteinden van de meegeleverde audiokabel in de twee audio-aansluitingen aan de bovenkant van de Remote Link en droeg hem om mijn nek.

Vervolgens volgde ik de instructies op het scherm om de Remote Link met de app te koppelen. Het proces was duidelijk en makkelijk te volgen.

Afbeeldingengalerij

Uiteindelijk nam ik deel aan de afspraak via de app en wachtte ik tot de audioloog deelnam aan het videogesprek.

Dit volgende deel kan een uitdaging zijn als uw gehoor aan beide oren ernstig is beschadigd, omdat u tijdens het gesprek geen hoofdtelefoon of gehoorapparaat kunt gebruiken. U draagt ​​de nieuwe hoortoestellen, maar de audioloog communiceert met u via de luidsprekers van uw telefoon.

Het duurde maar een paar keer heen en weer om de instellingen goed te krijgen. Vervolgens demonstreerde ze enkele verschillende programma's, waaronder het programma PureSound, dat gebruik maakt van de ultrasnelle digitale processor.

Wat zit er in de Widex Moment-box

Mijn levering van Widex MOMENT bevatte twee dozen met de volgende items:

 • Een paar mRIC RD-hoortoestellen in een draagtas
 • Een oplaadeenheid met een micro-USB-kabel en een USB-wandoplader
 • Schoonmaakaccessoires, twee NanoCare sets, een set Widex Easywear instant open oordopjes en een schoonmaakdoekje
 • Een Widex Remote Link-eenheid met een 3,5 mm audiokabel en een micro-USB-oplaadkabel
 • Diverse handleidingen en informatiekaarten

De zilvergrijze achter-het-oor-eenheid die ik ontving, was duidelijk gemarkeerd als een demo. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende kleuren en vormfactoren. Merk op dat alleen het achter-het-oor mRIC RD-model een oplaadbare lithium-ionbatterij bevat.

De Remote Link is optioneel. Je hebt het nodig voor een aanpassing op afstand. Maar als u uw audioloog kunt zien voor een persoonlijke gehoortest, kan hij u misschien een apparaat lenen voor uw vervolgaanpassing op afstand.

niet missen:Airpod-hoortoestelmodus

Aanbevolen lectuur:Hoe hoogfrequent gehoorverlies klinkt

Hoe u uw hoortoestellen kunt koppelen met een smartphone

De afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan vertrouwen op onderling verbonden technologieën die schermen, communicatiemogelijkheden en internet combineren. We kunnen videocontent, bijvoorbeeld een Netflix-show, bekijken op drie of vier schermen: onze smartphone, computer, tablet en televisie. En met de kracht van internet is de ervaring bijna naadloos, omdat we op het ene apparaat kunnen pauzeren en op een ander apparaat op dezelfde plek kunnen hervatten.

We verwachten steeds vaker dit soort naadloze ervaring met al onze door technologie gemedieerde interacties: naar muziek luisteren, op internet surfen, een film kijken. En voor mensen met gehoorverlies zijn hoortoestellen een cruciaal onderdeel van de technologische puzzel. Voor veel mensen geldt dat als hun hoortoestellen geen verbinding kunnen maken met de andere technologieën die we gebruiken en die naadloze ervaring bieden, ze niet worden gebruikt of worden vervangen.

Gelukkig kunnen steeds meer hoortoestellen deze naadloze ervaring bieden, waaronder deWidex 2,4 GHz-compatibele EVOKE RIC 312 D en AHO 13 D.

Hoe verbind ik mijn hoortoestellen met mijn telefoon

Hoe verbind ik mijn hoortoestellen met mijn iPhone - HealthyHearingClub.net (1)

Nou, dit is ongetwijfeld een uitstekende plek om te beginnen. Voordat u de ReSound App gebruikt, moet uw hoortoestel verbonden zijn met uw mobiele apparaat en voor deze verbinding is Bluetooth vereist.

Dit zijn de stappen:

 • Oplaadbaar: Haal het hoortoestel uit de oplader.
 • Wachten opJullie namenhoortoestel om op te duiken onder deHoortoestellenmenu.
 • Uw telefoon zal u daarom vragenPaaruw apparaten. Als u maar één hoortoestel heeft, wordt u dit één keer gevraagd, en als u er twee heeft, wordt u een tweede keer gevraagd of u uw apparaat altijd wilt koppelen.
 • En je bent klaar! Uw hoortoestel zou nu verbonden moeten zijn met uw apparaat.
 • Lees ook:Hoe een middenoorontsteking te verhelpen

  Hoe u uw hoortoestellen kunt verbinden met uw smartphone

  Veel van de hedendaagse hoortoestellen kunnen worden gekoppeld met uw iPhone of mobiele Android-telefoon. Hiermee kunt u het volume regelen, uw geluidsvoorkeuren aanpassen en specifieke luisterprogramma's voor verschillende omgevingen selecteren. Naast dat u volledige controle heeft over de manier waarop u hoort, kunnen veel smartphone-compatibele hoortoestellen het volgende doen

  • Stream gesprekken en luister naar muziek rechtstreeks vanaf je telefoon
  • Houd een gehoordagboek bij, controleer de levensduur van de batterij en ontvang ondersteuning op afstand
  • Gebruik geavanceerde functies zoals taalvertaling, gezondheidsmonitoring en valdetectie

  Verbinding maken met uw hoortoestellen is afhankelijk van het model van uw hoortoestellen en uw smartphone. Voor uw gemak hebben we de stappen beschreven die u moet nemen om uw hoortoestellen te verbinden met uw iPhone of mobiele Android-telefoon.

  Als u een Android-telefoon heeft

  Veel smartphone-compatibele hoortoestellen werken met Android-telefoons. Niet alle hoortoestelmodellen werken echter met alle Android-telefoons. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw hoortoestel of de website van uw fabrikant voor een lijst met Android-telefoons die geschikt zijn voor uw hoortoestellen. Websites van fabrikanten:

  Bij de meeste hoortoestelmodellen moet u een apart accessoire voor een telefoonclip aanschaffen om telefoongesprekken, muziek en andere audio naar uw hoortoestellen te streamen. Maar zelfs zonder een Bluetooth-accessoire kunt u nog steeds veel van de andere smartphonefuncties gebruiken die beschikbaar zijn via de app, zoals het wijzigen van het volume en schakelen tussen programma's.

  Controleer ook:Wat te doen als je oren verstopt zijn met oorsmeer

  Hoe betaalbare hoortoestellen te vinden

  Hoortoestellen zijn duur. Zelfs gerenommeerde bedrijven die goedkope hoortoestellen maken, vragen ongeveer $ 200 per oor voor analoog en $ 400 per oor voor digitaal.MDHoortoestel, bijvoorbeeld, verkoopt goedkope hoortoestellen met zijn analoge Pro-model voor ongeveer $ 199 per oor en zijn digitale Air-model vanaf $ 399 per oor.

  Controleer de kleine lettertjes voordat u een goedkoper model koopt. Sommige detailhandelaren en online distributeurs adverteren met goedkope hoortoestellen, maar ze verkopen eigenlijk persoonlijke geluidsversterkingsproducten, die geluid versterken, maar niet hetzelfde niveau van ondersteuning bieden als een hoortoestel.

  Hoortoestellen worden meestal verkocht via een audioloog of een grootwinkelbedrijf zoals Costco. U kunt echter ook goedkope hoortoestellen online vinden via direct-to-consumer-bedrijven zoalsMDHoortoestel,Levendig, ofoor, die hun eigen apparaten rechtstreeks aan consumenten produceren en verkopen.

  Als u een duurder hoortoestel wilt dat alleen via een audicien wordt aangeboden, kunt u een hoortoestel kopen dat hoogwaardige hoortoestellen verkoopt, zoals Phonak en Signia, maar tegen lagere kosten. U werkt nog steeds samen met een lokale audioloog om uw apparaat aan te passen en in te stellen, maar het bedrijf faciliteert het bestel- en aankoopproces bij de hoorspecialist, waardoor u mogelijk honderden dollars kunt besparen.

  Instructies instellen voor het koppelen van uw Oticon hoortoestellen met uw Android-apparaat

  Hoe u uw hoortoestellen op de iPhone kunt aansluiten!

  Om uw hoortoestellen met uw Android-telefoon te verbinden, moet u ervoor zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld ende Oticon-app AANvoor Android is al gedownload. Uw telefoon moet op Android 8.0 of hoger draaien. Voor volledige compatibiliteit hebben de hoortoestellen het ASHSA-protocol nodig. De meeste nieuwe Android-toestellen hebben dit sinds 2021.

 • Open de Oticon ON App en klik naar de eerste informatieschermen.
 • Geef de Oticon On App toegang tot de locatie van uw apparaat. Alleen dan verschijnen uw hoortoestellen op de kaart als u ze bent kwijtgeraakt. Klik daarom altijd op toestaan.
 • De app gaat nu op zoek naar uw hoortoestellen.
 • Start uw hoortoestellen opnieuw op.
 • Nadat ze opnieuw zijn opgestart, moeten ze zichtbaar zijn op het scherm in combinatie met een groen vinkje.
 • Als u twee groene vinkjes ziet, klikt u op doorgaan.
 • Wanneer het koppelingsproces is voltooid, ziet u de drie menu-items Home, afstandsbediening en hoortoestellen in het onderste deel van het scherm.
 • Mis het niet:Hoe Airpods Pro-oordopjes schoon te maken

  Stel uw computer in om Bluetooth-apparaten te ontdekken

  Stel vervolgens uw computer in voor koppeling, zodat deze het signaal van uw hoortoestellen of FM-systeem kan ontvangen.

  VoorWindows 10-pc's, zullen de volgende stappen u op weg helpen:

  • Ga naar het menu Start, selecteer Instellingen , dan Apparaten, dan Bluetooth en andere apparaten.
  • Schakel Bluetooth in als het nog niet is ingeschakeld door op de aan-uitknop onder het woord Bluetooth te klikken.

  VoorMacs, zullen de volgende stappen u op weg helpen:

  Mijn hoortoestellen zijn verbonden met de iPhone, maar ik kan geen verbinding maken met de Resound Smart/smart 3d-app

  Soms maken correct gekoppelde/verbonden hoortoestellen geen verbinding met deSlim/Slimme 3D-app.

  De eenvoudigste manier om dit probleem op te lossen, is door de app te sluiten en vervolgens opnieuw te openen.

  Het sluiten van apps is specifiek voor elk iPhone-model en een simpele zoekopdracht op internet zal snel eenvoudige tutorials vindenvoor uw specifieke iPhone-model.

  Net als het probleem dat eerder gekoppelde hoortoestellen geen verbinding maken met de telefoon, moet u de iPhone mogelijk uitschakelen.

  Een ander probleem kan zijn dat de app op de een of andere manier in dedemomodus. Uitschakelendemomodus:

 • Ga naar de ReSound Smart/Smart 3D-app.
 • Klik op deMeertabblad.
 • Schakel de demomodus uit.
 • Als laatste redmiddel moet u de app mogelijk verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

  Om een ​​app te verwijderen, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat alle pictogrammen beginnen te giechelen. Aan elk pictogram is een x gekoppeld. Door op de x te drukken, verwijdert u de app.

  Eenmaal verwijderd, ga naar deApp Winkelom de app opnieuw te downloaden.

  niet missen:Compilot koppelen met hoortoestellen

  Misschien vind je het leuk:Hoe hoortoestelbatterijen weg te gooien

  Wat kan de oorzaak zijn van een slechte verbinding als ik mijn Iphone Xs gebruik met mijn Widex Evoke Fusion 2 440-hoortoestellen Veel ruis of het gesprek valt helemaal weg of het geluid komt uit één oor Niet altijd uit hetzelfde oor

  Doctor in de audiologie inTwee

  15 augustus 2019 1.25K keer bekeken

  Audioloog

  15 augustus 2019 1.26K keer bekeken

  Doctor in de audiologie

  15 augustus 2019 1.26K keer bekeken

  Helaas is het oplossen van het probleem alleen dat, het kunnen de hoortoestellen zijn, het kan de telefoon zijn. Ik zou beginnen met het leegmaken van je telefoon, alle geopende apps, het verwijderen van de hoortoestellen van de telefoon en dan de telefoon opnieuw opstarten en het hoortoestel opnieuw aan de telefoon koppelen. Als het meer gebeurt, zou ik controleren of de telefoon zich binnen een paar meter van uw hoortoestellen bevindt. Als dit allemaal niet helpt, zou ik de hoortoestellen opsturen voor reparatie en als het zo doorgaat, zou ik de telefoon vervangen.

  Succes

  Aanbevolen lectuur:Hoe de oren van een co*cker-spaniël schoon te maken

  Hoe u Widex-hoortoestellen kunt verbinden met uw iPhone via Bluetooth

  Hoe verbind ik mijn hoortoestellen met mijn iPhone - HealthyHearingClub.net (2)

  Deze handleiding werkt voor de meeste Widex hoortoestellen met Bluetooth. U kunt uw Widex-hoortoestel koppelen aan de meeste Apple-apparaten, waaronder iPhones, iPads en iPods.

  Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw iPhone, iPad of iPod.

 • Navigeer op uw iPhone / iPad naar Instellingen en selecteer Algemeen, Selecteer Toegankelijkheid.
 • Scrol omlaag in het menu Toegankelijkheid tot u Hoortoestellen ziet en selecteer dit.
 • Plaats uw Widex hoortoestellen dicht bij het apparaat, open en sluit de batterijlades van beide hoortoestellen.
 • De iPhone, iPad of iPod zoekt automatisch naar de Bluetooth-verbinding. U ziet een klein ronddraaiend pictogram terwijl het apparaat naar uw hoortoestellen zoekt.
 • De naam en het model van uw hoortoestellen verschijnen zodra ze zijn gevonden. Er verschijnt een pop-upbericht waarin u wordt gevraagd om te koppelen of te annuleren. Klik op Koppelen.
 • Na selectie verschijnt het Widex hoortoestel als een aangesloten apparaat.
 • Als u vragen heeft over de compatibiliteit van uw hoortoestel, bel dan gewoon ons team dat u graag helpt.

  Dit artikel is geschreven door:

  John Ryan, mede-oprichter

  Misschien vind je het leuk:Kan een oorontsteking oorsuizen veroorzaken

  Hoe u Resound hoortoestellen koppelt aan een Apple iPhone of iPad

  Om het beste uit uw te halengehoorapparaten, koppel ze met je Apple iPhone of iPad zodat je hun instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

  Als u niet-oplaadbare hoortoestellen heeft, moet u de batterijlade openen en sluiten.

  De meeste made-for iPhone-hoortoestellenzal koppelen met uw Apple-apparaat met behulp van dezelfde of zeer vergelijkbare instructies. Dus hier is wat je moet doen als je dat hebtReSound Linx Quattrooplaadbare hoortoestellen:

 • Open de oplader en verwijder beide hoortoestellen om ze in koppelmodus te zetten.
 • Ga op je iPad of iPhone naarInstellingen > Algemeen > Toegankelijkheid.
 • Blader omhoog en selecteerMFi hoortoestellen.
 • SelecteerGN ReSound rechts en links.
 • Wacht op een pop-up die zegtPaarvoor elk van de rechter en linker hoortoestellen.
 • SelecteerPaarvoor elk van de hoortoestellen.
 • Op het scherm wordt weergegeven dat zowel het rechter als het linker hoortoestel nu gekoppeld zijn.
 • De hoortoestellen worden gekoppeld.
 • SelecteerDoorgaan.
 • Koppel meer dan één apparaat

  Wanneer u uw hoortoestellen met meer dan één Apple-apparaat verbindt, schakelt de verbinding van het ene apparaat naar het andere wanneer u audio streamt. De verbinding wisselt ook over wanneer u wordt gebeld op uw iPhone. Als u ervoor kiest om uw hoortoestelinstellingen op een van uw apparaten te wijzigen, wordt deze automatisch ook naar uw andere Apple-apparaten verzonden.

  Om te koppelen met een tweede iPhone of iPad of iPod touch, hoeft u alleen maar:

  • Controleer of alle apparaten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk en of ze allemaal zijn ingelogd bij iCloud met dezelfde Apple ID
  • Volg de eerdere stappen hierboven om uw extra hoortoestel te koppelen

  Mis het niet:Welke medicatie wordt gebruikt voor tinnitus

  Hoortoestellen koppelen met uw iPhone

  Hoortoestellen zijn zeer geavanceerde apparaten geworden. U kunt nu verbinding makengehoorapparatenrechtstreeks naar een iPhone. Ze kunnen nu worden omgevormd tot draadloze headsets die u kunt gebruiken om naar uw favoriete muziek te luisteren of zelfs oproepen rechtstreeks in uw oren te ontvangen. Uw iPhone kan zelfs worden omgevormd tot een afstandsbediening voor uw hoortoestellen, zodat u functies kunt aanpassen via apps op uw Apple-apparaat.

  Om hiervan te profiterengehoorapparaat technologie, volgt u deze stappen om uw hoortoestellen aan uw iPhone te koppelen. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing of raadpleeg uw audicien om er zeker van te zijn dat uw hoortoestellen en iPhone compatibel zijn.

  Bedien uw hoortoestel met uw iPhone

  Widex Bluetooth-koppeling: hoe u uw Bluetooth Widex-hoortoestellen koppelt aan uw iPhone of iPad

  Als u weet hoe u hoortoestellen aan een iPhone koppelt, kunt u uw hoortoestellen vanaf uw telefoon bedienen. U kunt onder andere het volume van uw hoortoestel aanpassen, omgevingspresets selecteren en Live Listen inschakelen. Gebruik het menu Instellingen of de snelkoppeling Toegankelijkheid om uw hoortoestel vanaf uw iPhone te bedienen en uw voorkeuren in te stellen. U kunt dan:

  • Speel beltonen af ​​via uw verbonden hoortoestellen
  • Kies het standaardapparaat voor het afspelen van audio
  • Gebruik uw iPhone om uw hoortoestelinstellingen aan te passen
  • Blijf naar audio luisteren via uw hoortoestellen, zelfs wanneer u wisselt tussen Apple-apparaten
  • Voer snel volume- en vooraf ingestelde aanpassingen uit op uw hoortoestel vanaf het vergrendelscherm met de Control Center-hoorknop of de toegankelijkheidssnelkoppeling

  Hedendaagse hoortoestellen bieden veel meer dan alleen een beter gehoor en een uitstekende geluidskwaliteit. Met functies zoals iPhone-koppeling kunt u nu audio rechtstreeks naar uw oren streamen en uw hoortoestellen aanpassen met slechts een paar tikken op uw iPhone.

  Misschien vind je het leuk:Wat is het beste vrij verkrijgbare hoortoestel

  Hoe u uw hoortoestellen kunt koppelen met uw iPhone

  Naarmate er meer hoortoestellen worden ontwikkeld met direct-to-iPhone of iPad Bluetooth-connectiviteit, beseffen meer hoortoestelgebruikers de geweldige voordelen van hoortoestellen die ook dienen als draadloze headsets voor het streamen van muziek en audioboeken, evenals als Bluetooth-headsets voor telefoongesprekken. Amy en Liz zijn twee patiënten die deze week in ons kantoor in Houston zijn gezien. Beiden konden eindelijk voor het eerst sinds jaren zonder problemen een telefoongesprek voeren via hoortoestellen met Bluetooth. Het was geweldig om de vreugde op hun beide gezichten te zien toen er een nieuwe wereld voor hen openging.

  Bovendien kan de iPhone dienen als afstandsbediening voor het hoortoestel en kunnen gebruikers verschillende functies aanpassen, van algemeen volume tot frequentierespons tot onderdrukking van achtergrondgeluiden, allemaal via handige apps op de iPhone.

  Dit is allemaal geweldig als alles werkt! Af en toe verbreekt de iPhone de verbinding met het hoortoestel, of blijft er iets 'hangen' of 'vastzitten' in de iPhone waardoor een goede verbinding niet mogelijk is. Mocht dat u overkomen, volg dan de onderstaande instructies die u helpen bij het opnieuw koppelen van de hoortoestellen aan uw iPhone.

  Hoe verbind ik mijn hoortoestellen met mijn iPhone - HealthyHearingClub.net (2024)

  FAQs

  Hoe koppel ik mijn hoortoestel aan mijn iPhone? ›

  Je hoortoestel koppelen:
  1. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. ...
  2. Open de batterijklepjes op je hoortoestel. ...
  3. Ga op het Apple apparaat naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Hoortoestellen'.
  4. Sluit de batterijklepjes op je hoortoestel. ...
  5. Onder 'MFi-hoortoestellen' tik je op de naam van je hoortoestel.
  Jun 13, 2023

  Hoe verbind ik mijn gehoorapparaat met mijn telefoon? ›

  Koppelen via Toegankelijkheid
  1. Open de app Instellingen. op je apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid. Hoortoestellen.
  3. Tik op Doorgaan. Nieuw apparaat koppelen.
  4. Kies je hoortoestel uit de lijst met beschikbare apparaten. Zorg dat het hoortoestel in de koppelingsstand staat.

  Welke app voor hoortoestellen? ›

  De Phonak Remote app is bedoeld voor Android- en Apple iOS-apparaten om bepaalde aspecten van Phonak hoortoestellen aan te passen. De Phonak Guide App is ontwikkeld om je te helpen gewend te raken aan je nieuwe Phonak-hoortoestellen.

  Hoe verbind ik mijn Phonak met Bluetooth? ›

  Hoe verbind ik mijn Phonak Audéo M-hoortoestellen met mijn mobiele apparaat met Android?
  1. Ga naar het startscherm van de Android-telefoon en tik op het pictogram 'Instellingen'.
  2. Tik, in het instellingenmenu, op het pictogram 'Bluetooth'.
  3. Tik op de schuifknop om Bluetooth in te schakelen.

  Hoe werkt een gehoorapparaat met Bluetooth? ›

  Door uw gehoorapparaat via Bluetooth® te verbinden met uw smartphone, wordt het geluid van uw telefoongesprekken rechtstreeks via uw Bluetooth-gehoorapparaten verzonden. Dit betekent dat u zich niet extra hoeft in te spannen om te horen wat er wordt gezegd over de telefoon.

  Hoe werkt live luisteren iPhone? ›

  Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch of uw iPad. Tik op 'Live luisteren'. Plaats uw iPhone, iPad of iPod touch vóór de persoon die u wilt horen. Als u het niet goed genoeg hoort, past u het volume op uw apparaat aan.

  Hoe krijg ik bluetooth op mijn gehoorapparaat? ›

  Hoe kan ik Bluetooth-hoortoestellen koppelen aan een Android-telefoon om gesprekken te voeren en media te streamen? Om er zeker van te zijn dat oproepen naar de Bluetooth-hoortoestellen worden verzonden, moet u ze beantwoorden met de drukknop op de hoortoestellen. Tik op de schuifknop om Bluetooth in te schakelen.

  Welke app voor gehoorapparaat Specsavers? ›

  Test thuis uw gehoor met onze Hoortest App

  En omdat dit vaak geleidelijk gaat, heeft u wellicht niet eens door dat uw gehoor achteruit gaat. Met de Specsavers Hoortest App kunt u gemakkelijk bepalen of u gehoorverlies heeft, en of u baat zou hebben bij een volledige hoortest door één van onze gediplomeerde audiciens.

  Hebben hoorapparaten bluetooth? ›

  Er zijn ook bluetooth-hoortoestellen voor Android. Deze hoortoestellen maken rechtstreeks bluetooth verbinding of via een draadloze streamer.

  Hoe werkt hearing Remote app? ›

  De app zoekt naar de hoortoestellen totdat de verbinding tot stand is gebracht. Tik op “Doorgaan” en u bent klaar om de app te gebruiken. Voor een Android-apparaat wordt het koppelen met de hoortoestellen en de verbinding met het apparaat en de hoortoestellen in de app gedaan.

  Hoe werkt de Amplifon app? ›

  Open de app, geef uw locatie in en het mapje geeft meteen aan welke hoorcentra vlakbij zijn. Met de Amplifon-app kunt u ook uw dagelijks gebruik controleren, volgen en zelfs bijhouden in wekelijkse en maandelijkse rapporten.

  Hoe werkt Phonak app? ›

  Phonak Paradise hoortoestellen koppelen met mijn iPhone
  • Zorg ervoor dat je iPhone is ingeschakeld en ontgrendeld is.
  • Ga naar de "Instellingen" op je iPhone en tik op "Bluetooth".
  • Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. ...
  • Open het batterijvakje van je Phonak Paradise hoortoestellen.

  Hoe koppel ik mijn hoortoestellen? ›

  Uw hoortoestellen koppelen met uw Android-apparaat
  1. Download Oticon ON in de Google Play™ Store en open de app op uw apparaat.
  2. Zorg dat uw telefoon is ingesteld om Bluetooth toe te staan.
  3. Geef Oticon ON locatietoegang (nodig om Bluetooth te laten werken).

  Waarom willen mijn oortjes niet verbinden? ›

  Dat kan verschillende redenen hebben: De bluetooth van je device (telefoon of laptop) staat niet aan (geen probleem: dat kan de beste overkomen). Zet je bluetooth aan en verbindt de oordopjes. De oordopjes zijn al eens verbonden met een ander device in de buurt.

  Hoe stel ik bluetooth in op niet detecteerbaar? ›

  Bluetooth niet detecteerbaar maken op Windows 10
  1. Klik op 'Start' > 'Instellingen' > 'Apparaten' > 'Bluetooth & andere apparaten'.
  2. Schakel bluetooth in en klik op 'Meer bluetooth-instellingen'.
  3. Zet het vinkje in het selectievakje 'Bluetooth-apparaten kunnen deze pc te vinden' uit.

  Kan hoortoestel niet verbinden? ›

  - Zorg ervoor dat de vliegtuigstand niet is ingeschakeld op de telefoon en hoortoestellen. - Voor Android™-smartphones: locatieservices moeten ingeschakeld zijn tijdens de eerste configuratie van de app. Na de eerste configuratie: locatieservices zijn niet vereist om de app te kunnen gebruiken.

  Waar zit zelfontspanner op iPhone? ›

  Open hiervoor Camera en voer een van de volgende stappen uit: Op de iPhone XS, iPhone XR en nieuwere modellen: Tik op. , tik op. , kies '3s' of '10s' en tik op de sluiterknop om de zelfontspanner te starten.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Van Hayes

  Last Updated:

  Views: 5437

  Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Van Hayes

  Birthday: 1994-06-07

  Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

  Phone: +512425013758

  Job: National Farming Director

  Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

  Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.