Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (2023)

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (1)

Verbeter je carrière met deze door de staat goedgekeurde medicatiehulpcursus.

U moet momenteel als CNA werken in een bekwame verpleeginrichting (verpleeghuis) om in aanmerking te komen voor deze les.Nog geen KNA?Schrijf je in om de les te volgen.

De cursus medicatieassistent is in totaal 100 uur. De eerste 60 uur vinden plaats gedurende vier tot vijf weken met tien online live leersessies van 3 uur, evenals persoonlijke sessies op het Instituut. De laatste 40 uur vinden plaats in de vakkundige verpleeginrichting waar je werkt. We bieden ook een tot twee keer per jaar een 4 uur durende Medication Aide Refresher Class en het Medication Aide Challenge Exam.

Beheerders en directeuren van verpleegkunde:

Ontwikkel uw CNA's tot medicatiehulpmiddelen.

 • Creëer een carrièreladder voor uw CNA's die hun retentie beloont en ondersteunt.
 • Verminder de afhankelijkheid van uw instelling van professionele verpleegkundigen in deze moeilijke arbeidsmarkt.
 • Laat uw verpleegkundigen zich meer concentreren op de beoordeling van de patiënt en het identificeren/aanpakken van veranderingen in de toestand.

Gediplomeerde Verpleegkundigen:

Zet de volgende stap op de carrièreladder door medicatiehulp te worden.

 • Doe kennis en vaardigheden op om de medicatietoediening in uw verpleeghuis vakkundig af te ronden.
 • Laat je carrière groeien en word beloond voor je expertise.

Het opschuiven van CNA's naar medicatie-assistenten heeft heel goed voor ons gewerkt. Medicatiehulpmiddelen stellen de verpleegkundige in staat zich meer te concentreren op de beoordeling van de patiënt en het identificeren en aanpakken van veranderingen in de toestand. Toen de verpleegster verantwoordelijk was voor de medicatietoediening, evenals alle behandelingen, beoordelingen, enz., We ontdekten dat hun dag meer draaide om de medicatiepas en dat ze niet zo gefocust waren op de eigenlijke patiënt.

Ashley Spaeth, directeur verpleegkunde
Dove Healthcare - Regionaal ventilatiecentrum, Chippewa Falls

Vereisten voor medicatiehulpklassen

Deze klasse is een hybride formaat met een mix vanonline live leren En persoonlijkinstructie.

 • Jijmoetentoegang hebben tot een apparaat met internettoegang en camera om deel te nemen aan online live leren. De klas komt binnenechte tijdonline dus aanwezigheid is vereist tijdens alle geplande tijden.
 • U moet minimaal 18 jaar oud zijn.
 • Je moet in het bezit zijn van een diploma secundair onderwijs of een gelijkwaardig diploma.
 • U moet zijn opgenomen in het CNA-register van de staat Wisconsin om in aanmerking te komen om te werken in federaal gecertificeerde zorginstellingen.
 • U moet ten minste 2.000 uur ervaring hebben als CNA in directe patiëntenzorgin de afgelopen drie jaarin een geschoolde verpleeginrichting / verpleeghuis. Als uw CNA-werkervaring een bekwame verpleeginrichting en andere zorginstellingen omvat, kunt u mogelijk een vrijstelling aanvragen via de staat om de medicatiehulpklasse te volgen. Neem contact met ons op voor hulp.
 • In de afgelopen 90 dagen,je moet minimaal 40 uur hebben gewerkt als CNA in de bekwame verpleeginrichting met de bewoners aan wie je medicijnen gaat toedienen tijdens het klinische deel van de medicatiehulpklas.
 • U moet een schriftelijke bevestiging van uw werkgever overleggen van zowel de 2.000 uur als de 40 uur gewerkte eis.
 • U moet vier schriftelijke aanbevelingsbrieven verstrekken:
  • Twee van gediplomeerde hoofdverpleegkundigen
  • Een van de verpleegkundig directeur van de bekwame verpleeginrichting waar u tijdens de klinische ervaring zult werken
  • Een van de beheerder van de bekwame verpleeginrichting waar u tijdens de klinische ervaring zult werken
 • Ageregistreerde verpleegsterdie momenteel werkt in de bekwame verpleeginrichting of het verpleeghuis waar de student het klinische deel van de training zal voltooien, moet bereid en beschikbaar zijn om als proctor te dienen en te helpen bij het toezicht op en het testen van de student.

Medicatiehulp Challenge-examen

Het opleidingsinstituut voor zorgpersoneel biedt deMedicatiehulp Challenge-examenaan gecertificeerde verpleegassistenten die opnieuw gecertificeerd willen worden of aan gecertificeerde verpleegassistent die vanuit een andere staat naar Wisconsin verhuist. Het WI Department of Health Services (DHS) heeft goedkeuring nodig voordat het Challenge Exam kan worden afgelegd. Vul de onderstaande aanvraag in en stuur deze terug naar DHS. Na goedkeuring zal DHS het Healthcare Workforce Training Institute op de hoogte stellen en zullen wij contact met u opnemen om uw examen van een uur in te plannen.Kom meer te weten.

Vul de aanvraag in.

Vragen?E-mail info@healthcareworkforcetraining.com.

Medicijnhulp klasse vergoeding

$ 1.050 per persoonmet een minimum van vijf personen vereist om door te gaan met de les. Als u hulp nodig heeft bij het betalen van de les, kan uw huidige of toekomstige zorgwerkgever aanbieden om te helpen bij het betalen van de hele of een deel van de les. Neem contact op met je werkgever voordat je je inschrijft voor een les.

Opfriscursus medicatieassistent: $ 100 per persoon
Deze opfriscursus van vier uur wordt één tot twee keer per jaar aangeboden.

Per WI-code: "Om de status van medicatieassistent te behouden, moet een medicatieassistent 4 uur apotheekgerelateerde in-service en 100 uur werk per kalenderjaar voltooien."

Medicijnhulp klasse assistentie

Als u hulp nodig heeft bij het betalen van de cursus medicatiehulp, overweeg dan de volgende opties en middelen:

Terugbetalingen

U kunt een terugbetaling aanvragenschriftelijk tot 10 dagen van tevorennaar de eerste lesdag. Voor alle terugbetalingen wordt 10% administratiekosten in rekening gebracht. Stuur een email naar

Reiskosten instructeur

Om met succes de vereisten van de medicatiehulpklasse te voltooien, moeten studenten slagen voor zowel het klaslokaal als het klinische gedeelte. Het klinische deel van de klas wordt voltooid in de bekwame verpleeginrichting / verpleeghuis waar de student werkt, en hier zal onze klasinstructeur de vereiste medicatiepas-competentiecontrole met de student voltooien.

Onze klasinstructeurs kunnen tot 60 mijl van Eau Claire reizen om deze competentiecontrole uit te voeren zonder extra kosten voor de student. Als de klasinstructeur meer dan 60 mijl van Eau Claire, WI moet reizen, moet de student (of diens werkgever) indien nodig de reiskosten van de instructeur dekken (inclusief tijd, kilometers en accommodatie). E-mail eventuele vragen naar

23 augustus - 15 september

Medicatie assistent

Online live sessies 13:00-16:00 op 23, 24, 25, 28, 29 augustus en 6, 7, 8, 11, 12 september. Persoonlijke sessies 8:00-16:00 op 31 augustus en 1 september en 14 en 15 september. 40 uur van een opleiding in de bekwame verpleeginrichting waar u werkt.

Plaats

2829 County Highway I
Chippewa-watervallen

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (2)

Instructeur

Michele Anderson, RN
Biografie bekijken

23 augustus - 15 september

Medicatie assistent

Online livesessies van 9.00 tot 12.00 uur op 23, 24, 25, 28, 29 augustus en 6, 7, 8, 11 en 12 september. Persoonlijke sessies van 8.00 tot 16.00 uur op 31 augustus en 1 september en 14 en 15 september. 40 uur van een opleiding in de bekwame verpleeginrichting waar u werkt.

Plaats

2829 County Highway I
Chippewa-watervallen

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (3)

Instructeur

Michele Anderson, RN
Biografie bekijken

18 september

Medicatiehulp: opfriscursus

Online live leersessie van 12:00 - 16:00 op maandag 18 september.
Deze 4 uur durende cursus voor permanente educatie is jaarlijks vereist voor huidige Medication Aide CNA's om hun certificering te vernieuwen.

Plaats


Door een instructeur geleid, online leren

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (4)

Instructeur

Michele Anderson, RN
Biografie bekijken

25 september - 20 oktober

Medicatie assistent

Online livesessies van 13.00 tot 16.00 uur op 25, 26 en 28 september en 2, 3, 9, 10, 12, 16 en 17 oktober. Persoonlijke sessies van 8.00 tot 16.00 uur op 5, 6, 19 en 20 oktober. 40 uur van een opleiding in de bekwame verpleeginrichting waar u werkt.

Plaats

2829 County Highway I
Chippewa-watervallen

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (5)

Instructeur

Michele Anderson, RN
Biografie bekijken

25 september - 20 oktober

Medicatie assistent

Online livesessies van 9.00 tot 12.00 uur op 25, 26 en 28 september en 2, 3, 9, 10, 12, 16 en 17 oktober. Persoonlijke sessies van 8.00 tot 16.00 uur op 5, 6, 19 en 20 oktober.. 40 uren opleiding in de vakbekwame verpleeginrichting waar je werkt.

Plaats

2829 County Highway I
Chippewa-watervallen

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (6)

Instructeur

Michele Anderson, RN
Biografie bekijken

Medicatiehulpklassen | Opleidingsinstituut voor zorgpersoneel (7)

Instructeur

Michele Anderson, RN

Ik ben al 29 jaar een RN en een opvoeder voor 15 van die jaren. Mijn favoriete onderdeel van verpleegkundige opvoeder zijn, is kijken naar de transformatie van erg nerveus op de eerste dag naar zelfverzekerde CNA-kandidaten aan het einde van de les. Ik hoop dat mijn studenten beseffen wat een groot verschil ze maken in het leven van hun bewoners en ook van de familieleden van de bewoners.

Ontvang e-mailmeldingen voor aankomende lessen.

Schrijf je in voor onze notificaties.

Je bent toegevoegd om meldingen te ontvangen!

Op zoek naar een andere locatie?

We kunnen mogelijk de cursus medicatiehulp in uw gemeenschap aanbieden -Amery, Augusta, Barron, Black River Falls, Bloomer, Chetek, Chippewa Falls, Cumberland, Durand, Eau Claire, Hayward, Ladysmith, Menomonie, Mondovi, Neillsville, Osseo, Rice Lake, Turtle Lake, Spooner, Superior en Whitehall om op te noemen een paar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

FAQs

Wat is het verschil tussen niveau 3 en 4 in de zorg? ›

In vergelijking met niveau 1 tot en met 3 heeft de verpleegkundige niveau 4 meer verantwoordelijkheden en moet je zelfstandig kunnen werken. Je geeft complexe zorg en begeleidt mensen in het dagelijkse leven. Ook stel je zelfstandig een zorgplan samen en kijk je welke zorg iemand nodig heeft.

Wat is het verschil tussen niveau 2 en 3 in de zorg? ›

Het grote verschil zit dus vooral in de taken die een helpende (niveau 2) en een verzorgende (niveau 3) mag uitvoeren. Een verzorgende mag medicatie toedienen en een aantal lichte medische handelingen uitvoeren. Een helpende mag wel helpen met persoonlijke verzorging, maar mag niet assisteren bij medicijngebruik.

Welk niveau is zorghulp? ›

Mbo niveau 1: Zorghulp

Een zorghulp ondersteunt zorgbehoevenden in de huishoudelijke taken en voert daarnaast de licht verzorgende taken uit. De zorgvrager probeert zoveel mogelijk zelfstandig te doen en een zorghulp assisteert hierin.

Wat zijn de niveaus in de zorg? ›

De verschillende niveaus van verpleegkundigen
 • De verschillende niveaus in de zorgopleidingen. ...
 • MBO niveau 1 Zorghulp. ...
 • MBO niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn. ...
 • MBO niveau 3 Verzorgende. ...
 • MBO niveau 4 Verpleegkundige. ...
 • HBO Niveau 5 Verpleegkunde. ...
 • Welke opleiding volg jij?
Jan 26, 2018

Wat betekent niveau 1 2 3 4? ›

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) heeft 4 niveaus: Niveau 1 (entreeopleiding) duurt 1 jaar en leidt tot een mbo-diploma op niveau 1. Niveau 2 (basisberoepsopleiding) duurt 1 tot 2 jaar en leidt tot een mbo-diploma op niveau 2. Niveau 3 (vakopleiding) duurt 2 tot 3 jaar en leidt tot een mbo-diploma op niveau 3.

Is niveau 4 moeilijker dan niveau 3? ›

Studenten niveau 4 vinden de meeste vakken minder moeilijk, kunnen abstracter denken en begrijpen de stof sneller dan niveau 3-studenten. Mogelijke verklaring is dat in het curriculum van de gemengde en theoretische leerweg, waarvan de studenten op dit niveau veelal afkomstig zijn, generieke vakken de boventoon voeren.

Wat is zorg niveau 4? ›

mbo-Verpleegkundige

De mbo-niveau 4 opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Deelnemers gaan 1 dag in de week naar school en passen de theorie direct toe in de praktijk; een prettige en succesvolle combinatie. Daarnaast kunnen deelnemers de bbl-opleiding Verpleegkundige versneld afronden in 18 maanden.

Wat is niveau 3 en 4? ›

Mbo-niveau 4: middenkaderopleiding of specialistenopleiding

Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3). Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep. Deze opleiding duurt dan nog 1 jaar.

Kan je van niveau 2 naar niveau 4? ›

Ja. Wettelijk gezien kan je doorstromen vanaf MBO niveau 2 naar MBO niveau 4. Het is echter niet bij elke instelling mogelijk om door te stromen vanaf MBO niveau 2 naar MBO niveau 4. Bijvoorbeeld bij de politieopleiding zal je na een niveau 2 eerst een niveau 3 diploma moeten halen.

Wat is niveau 5 in de zorg? ›

Je bent niveau 5 verpleegkundige als je een verpleegkundige opleiding op Hbo-niveau succesvol heeft afgerond. Je hebt bijvoorbeeld: een afgeronde opleiding HBO-V of HBO-MGZ.

Wat is niveau 6 in de zorg? ›

De niveau 6-verpleegkundige is een hbo-verpleegkundige, zoals nu een niveau 5-verpleegkundige ook is.

Wat is Zorghulp niveau 1? ›

Een zorghulp (of helpende niveau 1) is de steun en toeverlaat van een verzorgende of verpleegkundige. Als zorghulp werk je in een ziekenhuis, verzorgingshuis of in de thuiszorg. Je helpt de verpleger of verzorger met taken als schoonmaken, boodschappen doen of bedden opmaken.

Wat betekent niveau 5? ›

Associate degree-opleiding

Qua niveau zit de opleiding tussen mbo-4 en een hbo-bachelor in. Dat betekent onderwijsniveau 5. Alle lessen zijn gericht op de praktijk. Je krijgt wel theorie, maar die pas je meteen toe in echte opdrachten van bedrijven.

Wat is niveau 2 in de zorg? ›

Een helpende niveau 2 mag alleen niet-medische verzorgende, huishoudelijke en signalerende taken uitvoeren. Denk aan boodschappen doen, helpen met omkleden en afstoffen. Wat mag een helpende niveau 2 niet doen? Een helpende niveau 2 mag geen medische handelingen uitvoeren.

Hoe lang duurt niveau 3 zorg? ›

De nominale studieduur van een mbo-opleiding op niveau 2 is een jaar en niveau 3 is twee jaar. De nominale studieduur van een mbo-opleiding op niveau 4 is drie jaar. Op individuele basis is versnellen op basis van vooropleiding en/of werkervaring mogelijk.

Waar staat niveau 4 gelijk aan? ›

Mbo-niveau 4: middenkaderopleiding of specialistenopleiding

Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3). Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep.

Kun je met niveau 3 naar niveau 4? ›

Het is over het algemeen zo dat je in 1 jaar het volgende niveau haalt. Dus van niveau 2 naar niveau 3 duurt 1 jaar en van niveau 3 naar niveau 4 duurt 1 jaar. Uitzondering is als je een opleiding gaat doen in een andere richting.

Kan je van niveau 3 naar niveau 4? ›

Voorwaarde is dat je een opleidingstraject hebt gevolgd en afgerond met crebonummer 25486, 25603 of 25696. De opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 is hetzelfde vormgegeven als de niveau 3 opleiding dus deze opleiding duurt ook 12 maanden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 18/10/2023

Views: 5573

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.