Prin ce a trecut Connect-R când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: "Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv". Cum l-a schimbat această dramă pe artist (2024)

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, artistul a rememorat, recent, unul dintre cele mai dificile momente din viața lui – cel în care Maya, fiica sa și a Mishei, a fost la un pas de moarte. Totul s-a petrecut din cauza unui vaccin, ulterior starea de sănătate a micuței degradându-se din cauza complicațiilor survenite. Acela a fost și momentul în care s-a produs declicul care i-a schimbat viața.

Vezi galeria fotoArrow_read_more

Prin ce a trecut Connect-R când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte

Artistul a rememorat momente amuzante, dar și dramatice din viața lui, dezvăluind mai întâi, cu umor, de ce nu a fost de acord ca fiica lui să poarte numele Maya.

Sunt niște lucruri pe care nu le conștientizezi la început. Eu nu am fost de acord cu numele acesta, Maya, maică-sa l-a pus și i-am spus că aveam un tovarăș care avea o pisică pe care o cheamă Maya, dar nu, că Maya trebuie să se numească. Maya Maria, i-am pus și eu un nume să-mi pun și eu amprenta. Eu, până la ea, eram mega-vicios, mega-vanitos în special„, i-a dezvăluit Connect-R lui Bobonete.

Citește și:Connect-R, surprins de replica fiicei sale, Maya, când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție: „Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să…'

Citește și:Ce spune Connect-R despre împăcarea cu Misha: „E meritul ei. Ea este o doamnă. Suntem de 5 ani divorțați, dar toate vacanțele le facem împreună'

Citește și:De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: „A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o'

Citește și:Cum arată fiicele lui Pavel Bartoș. Actorul s-a fotografiat în mijlocul familiei, după operația de menisc: „Mă recuperez total și inevitabil’

La doar un an după ce s-a născut fiica sa, Connect-R a trecut printr-o dramă cumplită. Cea mică a ajuns să fie intubată și a fost la un pas de a-și pierde viața. Totul a p*rnit de la un vaccin, după cum susține artistul. După ce i s-a administrat vaccinul de 1 an, Maya s-a îmbolnăvit și a ajuns să fie intubată pentru mai mult timp. În acel moment, artistul și-a dat seama care sunt adevăratele drame ale vieții și a intrat în depresie.

„Vine ea, se întâmplă niște lucruri cu sănătatea ei și devin dintr-un munte de om arogant cu nasul pe sus, eu sunt Connect-R, în cel mai depresiv om, vulnerabil, pentru că mi-am dat seama că puteam s-o pierd. Nu conștientizam că aș putea s-o pierd',a spus artistul.

Connect-R: „Mi-am dat seama de lucruri atât de frumoase și de profunde doar datorită ei”

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Misha cu Misha de 8 ani de zile, artistul a rămas la fel de prezent în viața fiicei sale, pe care o adoră. De altfel, cu fiecare ocazie, Connect-R mărturisește să Maya i-a schimbat viața complet. Problemele de sănătate ale fiicei sale l-au ajutat să privească viața cu alți ochi și să găsească vindercarea sufletească.

Mă scoate din toată treaba aceea, mă bagă într-o introspecție totală, caut vindecarea prin tot felul de lucruri, prin rugăciune puternică, și observ uneori că vindecarea nu se face decât eu cu mine și căutând în acest mine. Îmi aduc aminte de etimologia numelui ei. Maya, în limba hindusă, înseamnă iluzie'. Maya, în etimologia rusă, înseamnă început de primăvară, început de viață nouă.'

Eu am fost într-o Maya, într-o iluzie, și am început o primăvară și o viață nouă și poate am înflorit mai mult decât eram înainte și mi-am dat seama de lucruri atât de frumoase și de profunde doar datorită ei', a mai spus Connect-R în podcast.

Prin ce a trecut Connect-R când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: "Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv". Cum l-a schimbat această dramă pe artist (3)

Connect-R a suferit de depresie, după ce fiica lui era să moară din cauza unui vaccin

După ce Maya s-a îmbolnăvit, pe când avea doar un an, artistul a conștientizat care sunt adevăratele drame ale vieții și a intrat în depresie.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie’.

Din cauza fricilor acumulate și a depresiei, Connect-R și-a dat seama că nu poate trece peste această cumpănă fără ajutor. Artisul a apelat la mai mulți medici psihologi, însă nu i-au fost de folos la nivelul la care spera.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru’, a spus Connect-R.

Artistul a explicat că rugăciunile și apropierea de Dumnezeu au fost cele care l-au ajutat să scape de depresie: „Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile’.

Prin ce a trecut Connect-R când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: "Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv". Cum l-a schimbat această dramă pe artist (4)Urmărește-ne pe Google News

Prin ce a trecut Connect-R când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: "Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv". Cum l-a schimbat această dramă pe artist (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5999

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.